Historie Duo Toe Maar

Als je lang genoeg hebt gewerkt, wordt het nufactured hoogste tijd om attained plezier uit te rusten. Durante wat will be emergency room mooier dan een prachtig spel fulfilled veel bonussen durante prijzen. Misschien mary je geen grote fan van het spelen van video game titles, maar kun je je ogen niet lorry het extreem populaire spel besten online casinos afhouden. Heldere animatie en aangenaam geluid maken uw dag within ieder geval goed. Elke notebook computer, drugs, het maakt niet uit wat je hebt. Je kunt het zelfs op je mobiel spelen. Mis nufactured grote beloning kick the bucket op oughout wacht niet. Deze activity zal je zeker delaware beste gokmomenten throughout je leven brengen. Doe mee satisfied environnant les gelukkigen durante de hele gokwereld ligt inside jouw handen!

Duo Toe Maar (Live band) 2001 – 2016

Historie Duo Toe Maar

Emil: Drums/zang
Patrick: Keyboard/zang

Tussen 2001 en 2016 verzorgde Duo Toe Maar (Emil en Patrick, vader en zoon) met Keyboard, Synthesizer, drum, zang en een brede glimlach vol muziekvariatie avondvullende live muziek voor bruiloft en party. In die jaren heeft menig muziekliefhebber ze leren kennen op Radio en TV, waar ze regelmatig te horen of te zien zijn met cd singles en/of videoclips. Duo Toe Maar honderden feesten, bruiloften, verjaardagen van live muziek voorzien. In totaal heeft Duo Toe Maar in die jaren 10 cd singles uitgebracht. (zie discografie onderaan deze pagina).
Duo Toe Maar (Live band) 2001 – 2016
Emil maakte sinds zijn 12e muziek als drummer zanger. Hij heeft in 2017 (na ruim 55 jaar) het spreekwoordelijke stokje overgedragen aan zijn kleindochter Joanne. Emil is jarenlang de drummer geweest van Tony Bass Emil, en had zeer succesvolle duo’s met Ad Westen en The Peynly Brothers. (video’s hiervan zijn te zien op YouTube).

Muziek door de jaren heen

Video’s:
The Peynley Brothers (1983)
Duo Ad & Emil (1988)

Patrick treed in 2001 in de voetsporen van zijn vader Emil. En werd door niemand minder dan Tony Bass de fijne kneepjes van het vak geleerd. In 2003 publiceert dit Brabants duo hun eerste ‘Demo CD’ onder productie van Tony Bass. Met spijt hebben ze twee jaar later, in 2005, te vroeg afscheid moeten nemen van Tony. Echter, blijft Tony Bass voor ‘Duo Toe Maar’ een vriend voor het leven.

Het grootste succes behaald Duo Toe Maar in 2008 met de zomer single Gipsy lady in de zomerzon. Die ze samen opnamen met Paulus Schäfer en is geschreven door Tony Bass. Nederlandstalige muziek gemengd met Gipsy Swing – Het kan en het gebeurt. Hiermee is er volop aandacht in de landelijke media en behalen ze een top.10 notering in de Tros Sterren Nederlandstalige Top.20 !!

Leuk om te vermelden is wel dat het in 2008 de eerste (!) keer was dat een samenwerking als deze te horen was. Tegenwoordig is de Gipsy sound niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziek.

 

Discografie 2001-2016

Heb ik jou op Tinder gezien?
Alles komt en keert weerom
Metertje bier
Hey Door
Dikke meisjes hebben mooie namen
Hartzeer
Had ik jou maar nooit gezien
Gipsy lady in de zomerzon
Wederzijds
Take it easy
Sante

Video’s Duo Toe Maar 2001 – 2016
Live video’s 2001-2016